A városon kívül...WTCC

Háááát, igen.

Évek óta járunk a Hungaroringre a Zengőért és Noooooooooorbiért.

A tavalyi évig logisztikáztunk, mi fiúk. Kocsival egy darabig, aztán gyalog fel a kaptatón. Valaki a gyermekével, valaki egyedül. Aki motorral jött, csinált nekünk a parkolótól fuvart a kapuig..megoldottuk..

Idén még ennyi van vissza:
screen_shot_2016-03-13_at_14_17_48.png

No, de tavaly 3-an mentünk motorral :)
img_1612.jpg 

Találkozó a váci úton egy benzinkútnál. Gáborunk annyira szerelmes volt gépébe, hogy még a túra előtt is lemosta és áttörölte a saját gépét. Bence egy laza 1100-as géppel érkezett..

Aztán kifelé a Régi Fóti út - Fót - Mogyoród útvonalon.
Nem kérdés, hogy együtt mentünk. Nem kérdés, hogy a srácok segge alatt el-elszabadult a ménes időnként. Nem kérdés, hogy lakott területen és kereszteződésekben megvártak.
És nem kérdés, hogy azon túl, hogy időnként úgy éreztem magam, mint egy lomha birodalmi cirkáló, aki elől fénysebességgel lép meg az Ezeréves Sólyom , megintcsak hatalmas volt az élmény :)

Amikor magam maradtam, maradt a szél, a motorhang, és a táj. Sokkal több mindent érzékelek motoron. Mindent.
Belül is :)

img_1605.jpg

Két nap voltunk kint. Sokat segített a nálam lévő esőruha, időnként kellett. És mivel elég feltűnő, később megtaláltam magunkat a közvetítésben is :D

Norbi tavaly a 8. és egy mindenkit agyonverős 1. helyet hozta el...mi megfogadtuk, hogy kb ennyi idős korunkig biztos itt leszünk....Találtunk egy csapat motorost, kicsit fejben időutaztunk :)

img_1618.jpg